Pangasiusfilet met een salade van sperziebonen en spekjes
Pangasiusfilet met een salade van spekjes en sperziebonen
Bereidingstijd:
Kooktijd:
Totale tijd:
Aantal personen: 4
Snel, gemakkelijk, goedkoop én lekker 🙂
Ingrediënten
- - 200 gram sperziebonen
- - 125 gram magere spekreepjes
- - 2 eetlepels olie
- - 4 pangasius filets
- - 75 gram rucola melange
- - 2 sjalotjes
- - 75 ml salade dressing mosterd-dille
Instructies
- - kook de sperziebonen met een snuifje zout in ongeveer 6 minuten beetgaar.
- - bak de spekreepjes in een koekenpan goudbruin en knapperig. Schep de uit de pan n laat ze uitlekken op keukenpapier.
- - veeg de pan schoon met keukenpapier en verhit 2 eetlepels olie.
- - Bestrooi de pangasiusfilets met zout en peper en bak ze in 4 minuten bruin en net gaar.
- - Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water tot ze koud zijn.
- - Verdeel de rucola, de sperziebonen en de in reepjes gesnipperde sjalotten over 4 borden. - Leg de pangasiusfilets er op.
- - Bestrooi met de spekreepjes en maak de salade of met de mosterd-dille dressing.