De Chinese keuken
De Chinese keuken - Voorgerechten
- Tomaten-ei soep
- Tien schattensoep
- Pikante zure soep
- Maissoep uit Kanton
- Tomaten-ei soep
- Chinese gestoomde oesters
- Noodle soep – Lanzhou style
- Peking soep
- Chinese eiersoep
- Spinazie soep met tofu
- Asperges – Shandong style
De Chinese keuken - Bijgerechten
- Sperziebonen – Szechuan style
- Chinese komkommersalade
- Geroerbakte sperzieboontjes met lente-ui
- Roergebakken paksoi met rode peper, gember en knoflook
- Hunan Chili Saus
- Gestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing
- Chinese boontjes – Szechuan style
- Chinese Thee Eieren
De Chinese keuken - Hoofdgerechten
- Geroosterde varkensvlees krabbetjes
- Zoetzuur varkensvlees
- Rood varkensvlees
- Leeuwenkop-gehaktballen
- Chinese citroenkip – II
- Bang Bang kip
- Gerookte vis
- Vis met gele bonensaus
- Ma Po tufu
- Kung Pao met kip en spinazie
- Witte kip
- Zoetzure kip
- Roergebakken Shanghai paksoi
- Rundvlees met oesterzwam in oestersaus
- Roergebakken biefreepjes met sperciebonen en champignons
- Pittige garnalen – Szechuan Style
- Pittige garnalen met knoflook
- Kip met broccoli
- Kip in vijfkruidensaus
- Kip in sojasaus
- Kip Gong Bao
- Chinese sperzieboontjes – restaurant style
- Bow Thai pasta met garnalen
- Bief met bleekselderij
- Kerrie bloemkool
- Gebakken vijfkruiden vis
- Gebakken rijst met erwtjes – Yangzhou style
- Garnalen Gong Bao
- Chinese vijf-kruiden speklappen
- Chinese kippenvleugels uit Kowloon
- Cashew Kip
- Chinese tomaten met ei
- Dong Po – Chinese varkensbuik
- Gestoomde heilbot
- Gebakken rijst met ananas
- Chinese citroenkip
- Koreaans vuurvlees
- Kip geserveerd met zoetzure saus
- Chinees geroosterd varkensvlees
- Chinees varkensvlees met aubergine
- Chinees gemarineerde speklapjes
- Au Larm – Pittige Chinese stoofschotel van rundvlees
- Char Siew – Geroosterd Varkensvlees
- Klassieke geroerbakte rijst