Scheenen – Recepten & Zo

Geroerbakte broccoli met kerrie en chilipeper

Geroerbakte broccoli met kerrie en chilipeper

Voorbereidingstijd: 15 minutes

Kooktijd: 15 minutes

Totale tijd: 30 minutes

Aantal personen: 4

Aantal porties: 4

Geroerbakte broccoli met kerrie en chilipeper

Ingrediënten

  • 600 g broccoli
  • 3 eetlepels olijfolie
  • ½ eetlepel kerriepoeder
  • 1 gedroogde chilipeper
  • 2 uien

Bereiding

  1. Snijd de broccoli in roosjes.
  2. Schil de stronk en snijd in blokjes.
  3. Kook in 3-4 min. beetgaar.
  4. Verwarm de olie in de wok en roer de kerriepoeder en fijn gesneden chilipeper erdoor.
  5. Snijd de ui in partjes en roerbak in 2-3 min.
  6. Giet de broccoli af en schep door de ui.
  7. Roerbak nog 2 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
https://recepten.scheenen.nl/geroerbakte-broccoli-met-kerrie-en-chilipeper/