Au Larm – Pittige Chinese stoofschotel van rundvlees
PrintAu Larm – Pittige Chinese stoofschotel van rundvlees Voorbereidingstijd: 30 minutesKooktijd: 3 hours Aantal personen: 4Aantal porties: 4 Ingrediënten1000 gr …
De zoveelste verzameling recepten op het internet …
PrintAu Larm – Pittige Chinese stoofschotel van rundvlees Voorbereidingstijd: 30 minutesKooktijd: 3 hours Aantal personen: 4Aantal porties: 4 Ingrediënten1000 gr …
PrintGestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing Voorbereidingstijd: 15 minutesKooktijd: 10 minutesTotale tijd: 25 minutes Aantal personen: 2 Ingrediënten2 struikjes Shanghai paksoi …
PrintChinese boontjes – Szechuan style Aantal personen: 4 Gemakkelijk recept om sperzieboontjes te bereiden. het is een pittig gerecht dat …
PrintChinese Thee Eieren Aantal porties: 6-8 Serveer als snack of als bijgerecht bij noodles of rijstIngrediënten6-8 eieren 2 theezakjes zwarte …
PrintAsperges – Shandong style Aantal personen: 4-6 Dit gerecht kan met zowel groene als witte asperges worden gemaakt. De asperges …
Afdrukken Kip in sojasaus Aantal personen: 4-6 Heerlijke sappige kip die eenvoudig is klaar te maken Ingrediënten 250 ml sojasaus 750 …
Afdrukken Oosters stoofpotje van rundvlees Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd: 3 uren Totale tijd: 3 uren 30 minuten Aantal personen: 4 Aantal …